overcloacker Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 zasoby systemowe bardzo mi spadly i w zwiazku z tym wydajnosc.jak odzyskac choc pare %zasobow systemowych,co one okreslaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Pozamykaj/wyrzuc z autostartu wszystkie niepotrzebne programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloacker Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ale dawniej po formacie mialem po starcie wina 95%zasobow a teraz tylko 80.otworze winampa , azureusai gg i mam 54% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 winda sie zamula.......... i tyle im dłużej jest tym bardziej sie zamula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 moze masz jakies wirusy? u mnie 98 lapie okolo 5 wirusow na dzien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 zmniejsz cache dysku możesz to zrobić programem cachemen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...