Domellos Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 PROSZĘ POMOCY. Witam. Mam HISa Radeona 9550 128 MB 128 bit i chciałbym go strasznie podkręcić. Na najnowszysch sterach w ATI Tool podkręca mi ale zaraz wraca mi do standartowych ustawień. Podobno to wina soft-moda i nadają się do tego sterowniki OMEGA lub DNA. Lecz jak jes instaluje i zaznaczam tego softmoda to wyskakuje mi błąd: STEROWNIKI NIE PRZESZŁY TESTU ZGODNOŚCI Z SYSTEMEM XP, a przecież są to starowniki do XP!!!!!!! Jeśli ktoś miał taki problem i go rozwiązał, lub wie jak to obejść PROSZĘ O NAPISANIE ROZWIĄZANIA, to znaczy jakie sterowniki, co zaznaczyć przy instalacji i czy podkręcać. DZIĘKUJĘ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 A może przeczytasz to, co windows Ci pokazuje. Co z tego że nie przeszły testów jak mozna kontynuować instalację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUBARU Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja mam R9550 GIGABYTE 128DDR 128 bit 4ns i mam to samo tyle ze ja juz instalowalem stery omegi i tez wraca mi do standardu.riva tuner , power strip, czy atitool dają taki sam efekt uruchamiam np 3d marka 2001 i nie ma wzrostu wydajności wogóle a gdy skonczy sie test czy wyjde z gry mam standardowe ustawienia o co w tym chodzi???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...