makaronek Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 witam mam plyte abit nf7-sl ze standardowym chlodzeniem mostka (jeszcze nie zdejmowalem, kupie paste to troche przeczyszcze ;), mam rowniez na stanie chlodzenie mostka z gigabyte GA-7NNXP - wentylowana miedz. Czy jest on lepszy od tego z abita, oplaca sie zamieniac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zawsze lepiej mieć radiator niz wentylator ;) Sam nie posiadam takiej płyty, ale zamierzam taką wziąć, i napewno założe radiator ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 hmm... ja niestety nie jestem maniakiem ciszy, nie stac mnie na to :(( mam chiefteca 360 dual fan (stosunkowo glosny), mam na maxa puszczony wiatrak w leadteku (bo podkrecona a na jakies konstrukcje za 400 zl mnie nie stac), mam dodatkowy wiatrak 80x80 od spodu na grafie zeby chlodzilo rdzen, wiatrak na chipsecie, obudowe za 100 zl, chlodzony mostek poludniowy i teraz mam ta rozterke z polnocnym ;)) chlodzenie pasywne jesli ma byc skuteczne, musi byc drogie niestety...a mi szkoda inwestowac skoro i tak 20 innych czesci mnie zagluszy ;) bardzo prosze o odpowiedz na pytanie - radiator z abita z ceramiqiem pod spodem czy radiator gigabyta z ceramikiem pod spodem. Giga jest miedziany wiec chyba lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Radiator na chipset to przecież nie jest droga rzecz. A jeżeli nie zależy ci na ciszy to zostaw to co masz, nic nie zmieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 mi sie wydaje ze nie ma sensu wymieniac pasty pod tym. tak czy siak chlodzi wystarczajaca na fsb ~200 to po co sie meczyc? oba wiatraczki sobie poradza wiec zaloz ten ktory jes cichszy. a wymienilbys i tak bo on na poczatku jes glosny a po miesiacu sie psuje i nie dosc za halasuje to jeszcze nierownomiernie i nie idzie sie przyzwyczaic. u mnie po miechu zagluszal szefa jak chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Logan"]mi sie wydaje ze nie ma sensu wymieniac pasty pod tym. tak czy siak chlodzi wystarczajaca na fsb ~200 to po co sie meczyc? oba wiatraczki sobie poradza wiec zaloz ten ktory jes cichszy. a wymienilbys i tak bo on na poczatku jes glosny a po miesiacu sie psuje i nie dosc za halasuje to jeszcze nierownomiernie i nie idzie sie przyzwyczaic. u mnie po miechu zagluszal szefa jak chcial Nie lepiej założyć radiator ZALMANA ?? Chodzi mi o coś takiego... http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=33507468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Predzej niebieski zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 jak nie chce wydawac kasy to jak ma to zrobic? a ze lepiej, pewnie ze lepiej sam mam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Predzej niebieski zalmana. Czemu niebieski lepiej , przecież to jest to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 w sumie dzieki, zawsze to cos, szczegolnie logan sie jakos ustosunkowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...