Skocz do zawartości
zajaffka

dysk pokazuje błędne dane

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem,że mam na kompie 200MB wolnego miejsca na dysku D ,po usunięciu 700 MB dysk dalej pokazuje że mam 200MB wolnego miejsca... Z dyskiem E jest dokładnie to samo... :/

od razu mówie że nie mam Nortona System Works i opcji ochrony kosza,więc nie w tym problem.Mam tylko NAV 2004 Scandisk robiony i nic.

nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co...ale zauważyłam że tylko przy usuwaniu plików *exe pokazuje mi błędną ilość wolnego miejsca na dysku... Gdy usuwam *mp3 czy *avi czy co tam jeszcze to faktycznie ilość wolnego miejsca przybywa.

nic już nie wiem,o co w tym wszystkim chodzi... :[ Wir,zepsuty dysk, hmm .Macie jeszcze jakieś pomysły? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie gdzie znalazłam moje usunięte pliki *exe :o :o :o .... W ukrytym folderze "System Volume Information" Tak sie zastanawiam jakim cudem tam trafiły skoro wywaliłam je do kosza i opróżniałam :| Czy z tego folderu moge w ogóle coś usuwać??? skoro jest ukryty,boje sie że coś sie schrzani jak to usunę...W sumie na jednym dysku ponad 500 MB w folderze system Volume Information i na drugim ponad 800MB :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można jaśniej? bo prawde mówiąc te dwa słowa nic mi nie mówia... :(Mam wyłączyć przywracanie systemu czy co zrobić? Chce mieć tylko pewność że jak usune z tego folderu pliki które wcześniej wywaliłam do kosza,to nic sie nie stanie z kompem,systemem :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi