zajaffka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Mam taki problem,że mam na kompie 200MB wolnego miejsca na dysku D ,po usunięciu 700 MB dysk dalej pokazuje że mam 200MB wolnego miejsca... Z dyskiem E jest dokładnie to samo... :/ od razu mówie że nie mam Nortona System Works i opcji ochrony kosza,więc nie w tym problem.Mam tylko NAV 2004 Scandisk robiony i nic. nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co...ale zauważyłam że tylko przy usuwaniu plików *exe pokazuje mi błędną ilość wolnego miejsca na dysku... Gdy usuwam *mp3 czy *avi czy co tam jeszcze to faktycznie ilość wolnego miejsca przybywa. nic już nie wiem,o co w tym wszystkim chodzi... :[ Wir,zepsuty dysk, hmm .Macie jeszcze jakieś pomysły? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 wiecie gdzie znalazłam moje usunięte pliki *exe :o :o :o .... W ukrytym folderze "System Volume Information" Tak sie zastanawiam jakim cudem tam trafiły skoro wywaliłam je do kosza i opróżniałam :| Czy z tego folderu moge w ogóle coś usuwać??? skoro jest ukryty,boje sie że coś sie schrzani jak to usunę...W sumie na jednym dysku ponad 500 MB w folderze system Volume Information i na drugim ponad 800MB :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 można jaśniej? bo prawde mówiąc te dwa słowa nic mi nie mówia... :(Mam wyłączyć przywracanie systemu czy co zrobić? Chce mieć tylko pewność że jak usune z tego folderu pliki które wcześniej wywaliłam do kosza,to nic sie nie stanie z kompem,systemem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Mozesz usunąc te pliki, a jeszce lepiej wyłącz cale przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 hehe,jak czasem łatwo coś przegapić :D już myślałam że coś z dyskiem sie pogmatwało :D dzięki i do następnego razu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...