djtomas Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam; Czy pomalowanie nagrzewnicy sprejem dużo pogorszy wydajność WC? Jeżeli tak to jakiego rzędu pogorszenie to może być (ile *C)? POzdr. Ps. Czy testował ktoś pomalowaną i niepomalowaną nagrzewnicę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Grzechu ma pomalowana nagrzewnice moze testował przed i po malowaniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 jak masz pomalować tak jak grzechu to maluj :!: taki wyglad opyla sie nawet jak stracisz te kilka C* pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Grzechu ma pomalowana nagrzewnice moze testował przed i po malowaniu :wink: raczej nie bo chyba o ile pamietam nie mial zlozonego wc, lecz moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ważne aby nie pozaklejać miejsca pomiędzy finami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Dokładnie tak jak mówi Chaos :wink: A WC mam już od ponad 2 lat chyba z różnymi konfiguracjami. A co do testów to nie robiłem gdyż wstawiając nagrzewnice załozyłem nowy blok i tak jakos wyszło. Ale co mnie to tam, nagrzewnica UV to jest fajne :D :lol: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 gdzie ją można zobaczyć? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Prosze Cie bardzo: :wink: Szaleństwa Grzecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ile dałeś za nagrzewnicę? kupiłeś ją nową? gdzie można kupić tę farbkę UV? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...