rasheed Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Mianowicie za nic nie mogę zmusić Windowsa do tego by otwierał mi foldery w tym samym oknie. Problem ten pojawił się po zmienieniu ikonki folderów. Probówałem parametrów typu /n czy /e ale nic to nie dało. Dołączam 3 skriny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 zaznacz opcje 'Uzyj klasycznych folderow Windows' odpowiadam zaraz na nastepne pytanie: nie, nie da sie inaczej - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasheed Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 zaznacz opcje 'Uzyj klasycznych folderow Windows' Raczej mnie takie wyjście nie satysfakcjonuje. Cóż, jutro rano przewalam system. Tym razem z SP2 zintegrowanym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...