Skocz do zawartości
gnz

śląska integracja ;]

Rekomendowane odpowiedzi

xor przeczytaj moj 1 post w tym topicu (powoli ze zrozumieniem ) ;)

eee... dobra dobra, wczesniej tego nie bylo ! Przed chwila dopisales !

:wink:

nio przyznaje sie, nie czytalem pierwszych postow... :oops: tak, jest mi wielce wstyd, mea culpa, mea culpa, ide sie pookladac biczem pokutnym... ;) A za chwile jeszcze moder mnie objedzie bo robie spory OT... :P biedny xorek, wszyscy dzisiaj po nim jezdza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja reflektuję na spotkanko 8)

są jednak dwie rzeczy, o których wypadało by wspomnieć:

1) do pozoim3 czasami nie chcą mnie "części rowerowe mające kontakt z podeszwą buta" wpuścic z powodu dość znacznej zawartości stali chirurgicznej wystającej z mego pyska, szanse mam 50/50.

2) jestem umówiony z moją kobietą na sobotę więc spodziewajcie się jednego "no tweak user" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, jak zawsze wszystko się udało :baranek:

nie miałem wczoraj netu (dziś z reszta też nie mam, musiałem zainstalować modem), więc pozbawiony jakielkolwiek informacji wybrałem się z kobietą do pozopm^3.

efekty były następujące:

"nie wejdziesz"

"dlaczego? coś z nami jest nie wporządku? nie podobają ci się moje kolczyki? kolor włosów mojej kobiety?"

"po prostu nie wejdziesz"

"powiedz ni proszę, co jest powodem tywej decyzji o nie wpuszczeniu nas do klubu?"

"po prostu nie wejdziesz"

co za ciool :evil:

udało mi się jednak wysłać kasię na misję odnajdywania tweakowców z kartkami o mówiącym wszystko napiscie "PLÓM" i "BLÓRP"

nikt nie zareagował więc poszliśmy na impezkę do Focusa (PFK).

z naszgo meetingu zostało mi jednak to:

Dołączona grafika

QUFA. LUDZIE CO Z WAMI JEST ?

wafka się spotyka, inni tez jakoć dają radę a my nie potrafimy!

liczę na to, że jednak uda nam się w końcu zebrać do kupy i wypić razem kilka piw.

może w przeszły piątek?

wpisujcie się, podawajcie propozycje miejsca i czasu ale na miłość megaherców - nie marnujcie klawiatury stukając puste obietnice!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chciałem - wyszedłem z inicjatywą ale jak nie ma chętnych to nie miałem po co przyjeżdżać ...

a siedziałem w domu jak pipa :/

pewniacy z tego tematu (kucyk, turzol) na gg stwierdzili że nie jadą więc i ja sie nie wybierałem ...

a szkoda - może poznałbym mistrza flow polskiej sceny hh ;]

pkhz wymiata ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wawa w drodze to ja z chlebem i denaturatem na dworcu czekam ;]

draak - ja jestem na infie i od początku miałem planowo 5 pełnych latek ...

4.5 roku było na wszystkich innych kierunkach ale z tego co się oriętuje po wejściu do unii wymogiem jest 5 lat studiów na mgr więc prawdopodobnie przesunęli ten termin na ae.

mogę się dowiedzieć i ci dam znać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dałem doopy - przyznaje

Wszystko przez warunek z SE, który planowo miałem zdawać tydzień temu, ale dr przełożył na tą środę, także nic na to nie mogę poradzić.

GNZ - planowo to my kończymy we wrześniu - tak mi się wydaje - przecież w dziekanacie pisze jak byk, że termin składania prac jest do 30.IX.05

Ja proponuje zebrać w końcu ludzi i wybrać się na miłą (nie tylko dla oka

:wink: ) imprezkę do Poziom3 :

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GNZ - planowo to my kończymy we wrześniu - tak mi się wydaje - przecież w dziekanacie pisze jak byk, że termin składania prac jest do 30.IX.05

znasz moją sytuacje i poziom zaawansowania mojej pracy mgr ;]

łatwo wywnioskujesz że nie oriętuje się zbytnio w takich sprawach ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi