xor Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 xor przeczytaj moj 1 post w tym topicu (powoli ze zrozumieniem ) ;)eee... dobra dobra, wczesniej tego nie bylo ! Przed chwila dopisales ! :wink: nio przyznaje sie, nie czytalem pierwszych postow... :oops: tak, jest mi wielce wstyd, mea culpa, mea culpa, ide sie pookladac biczem pokutnym... ;) A za chwile jeszcze moder mnie objedzie bo robie spory OT... :P biedny xorek, wszyscy dzisiaj po nim jezdza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 ja reflektuję na spotkanko 8) są jednak dwie rzeczy, o których wypadało by wspomnieć: 1) do pozoim3 czasami nie chcą mnie "części rowerowe mające kontakt z podeszwą buta" wpuścic z powodu dość znacznej zawartości stali chirurgicznej wystającej z mego pyska, szanse mam 50/50. 2) jestem umówiony z moją kobietą na sobotę więc spodziewajcie się jednego "no tweak user" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 hmm, mam małe pytanko, mozna sie jakby co u kogoś przespać ? Sorry, ale mam busa spowrotem dopiero kole 6 rano :) No chyba, że są gdzieś w okolicy jakieś znośne ławki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Jak nie masz arachnofobii - z noclegiem nie masz juz problemu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 te twoje robaki to rozumie zamknięte ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 zamknięte i solidnie nakarmione, nie ma się czego bać :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Jako ze dzielna ekipa sie zbiera to moze i ja sie wpisze ... kwestia jest ze teraz cierpie na starszna chorobe popularnie zwana "Chroniczny brak pieniedzy " :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ja miałem se nową grafe kupić, no ale cóż :) A wracając do tematu, to wkońcu jest to spotkanie czy nie, jeśli tak to może jakieś konkrety ? (godzina, miejsce) no i czy ktos by po mnie przyszedł (przyjechałbym 820) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 z mojego rekonesansu wynika że nie ma sensu chyba się wybierać :/ ogólnie mało chętnych a i tak z kilku niedobitków już się część wykruszyła ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 wypadaloby sie wybrac tez, wkoncu niedaleko : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 no, jak zawsze wszystko się udało :baranek: nie miałem wczoraj netu (dziś z reszta też nie mam, musiałem zainstalować modem), więc pozbawiony jakielkolwiek informacji wybrałem się z kobietą do pozopm^3. efekty były następujące: "nie wejdziesz" "dlaczego? coś z nami jest nie wporządku? nie podobają ci się moje kolczyki? kolor włosów mojej kobiety?" "po prostu nie wejdziesz" "powiedz ni proszę, co jest powodem tywej decyzji o nie wpuszczeniu nas do klubu?" "po prostu nie wejdziesz" co za ciool :evil: udało mi się jednak wysłać kasię na misję odnajdywania tweakowców z kartkami o mówiącym wszystko napiscie "PLÓM" i "BLÓRP" nikt nie zareagował więc poszliśmy na impezkę do Focusa (PFK). z naszgo meetingu zostało mi jednak to: QUFA. LUDZIE CO Z WAMI JEST ? wafka się spotyka, inni tez jakoć dają radę a my nie potrafimy! liczę na to, że jednak uda nam się w końcu zebrać do kupy i wypić razem kilka piw. może w przeszły piątek? wpisujcie się, podawajcie propozycje miejsca i czasu ale na miłość megaherców - nie marnujcie klawiatury stukając puste obietnice!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 ja chciałem - wyszedłem z inicjatywą ale jak nie ma chętnych to nie miałem po co przyjeżdżać ... a siedziałem w domu jak pipa :/ pewniacy z tego tematu (kucyk, turzol) na gg stwierdzili że nie jadą więc i ja sie nie wybierałem ... a szkoda - może poznałbym mistrza flow polskiej sceny hh ;] pkhz wymiata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 A ja chcialem nawet z austrii do was chlopaki... a tu widze [gluteus maximus] wyszla. BTW- gnz, za ile latek konczysz ae? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 źle sformułowałeś pytanie bo to nie do końca zależy odemnie ;] jestem na 5 roku a kiedy skończe to nikt nie wie (planowo - czerwiec 2k5) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Podobno przedluzyli nam o pol roku studia... Slyszales cos o tym? Ja siedze teraz na sokratesie i ciagle dochodza do mnie sprzeczne informacje. PS. Moj planowy koniec to 2006 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 No panowie bo ekipka z Wafki sie zbierze i do was przyjedzie. I wam jeszcze wstydu narobimy :> Troche organizacji i zdecydowania :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 jak wawa w drodze to ja z chlebem i denaturatem na dworcu czekam ;] draak - ja jestem na infie i od początku miałem planowo 5 pełnych latek ... 4.5 roku było na wszystkich innych kierunkach ale z tego co się oriętuje po wejściu do unii wymogiem jest 5 lat studiów na mgr więc prawdopodobnie przesunęli ten termin na ae. mogę się dowiedzieć i ci dam znać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja dałem doopy - przyznaje Wszystko przez warunek z SE, który planowo miałem zdawać tydzień temu, ale dr przełożył na tą środę, także nic na to nie mogę poradzić. GNZ - planowo to my kończymy we wrześniu - tak mi się wydaje - przecież w dziekanacie pisze jak byk, że termin składania prac jest do 30.IX.05 Ja proponuje zebrać w końcu ludzi i wybrać się na miłą (nie tylko dla oka :wink: ) imprezkę do Poziom3 : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 GNZ - planowo to my kończymy we wrześniu - tak mi się wydaje - przecież w dziekanacie pisze jak byk, że termin składania prac jest do 30.IX.05 znasz moją sytuacje i poziom zaawansowania mojej pracy mgr ;] łatwo wywnioskujesz że nie oriętuje się zbytnio w takich sprawach ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...