Skocz do zawartości
ducat

Halloween vs Wszystkich Świętych

Ktore swieto bardziej odpowiada waszemu charakterowi???  

1. 1. Ktore swieto bardziej odpowiada waszemu charakterowi???

• HALLOWEEN
      18
    • Wszystkich swietych
      44
    • Nieprzepadam za oboma.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Buech... do mnie właśnie jakieś dzieciaki przyleciały żebrać o słodycze... pieprzona hameryka.

Właśnie! To mnie juz dobiło...

Do tej pory myślałem, że Halloween się do nas przeniosło raczej w formie okazji do jakiejś imprezy. Tymczasem niedługo będziemy gadać po angielsku z amerykańskim akcentem, jak tak dalej pójdzie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie swieta bo to dzien wolny od Budy i moge siedziec u MOjej MIlosci caly dzien tadaaa

Dokładnie, od tego są święta. Odp 3. Halołin czy jakoś tak powinno zostać w ameryce, a WŚ to jakieś pomylenie - nagle w 1 dniu cała polska (pospolite ruszenie?) wsiada w autka i popieprza na drugi koniec polski, żeby świeczke postawić... Ludzi nie trzeba poganiać do wspominania zmarłych, zrobią to wtedy, kiedy będą mieli ochote. A jeżeli w drodze do zmarłych aż 66 osób (dzisiejszy bilans z radia, podawali cuś o 15) nie wraca do domów, to to już przesada. No i 2000 zapranych kierowców ;D n/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi