Trendzik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 znacie jakieś sklepy internetowe gdzie za niezbyt wygórowaną cene można kupić ramy do kompa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 sklepow internetowych masz od mnostwa. do tego dochodzi jeszcze allegro gdzie mozesz dostac markowe pamieci z gwarancja i w bardzo dobrej cenie. a co do sklepow to: tweak, frazpc, komputronik, sirius, barwkomp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 tweak=barwkomp tak samo benchmark=komputronik a tak wogule to szukaj okazji na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 a ja z USA zwoze zawsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 a mam takie pytanko, kupował ktoś ramy i inny hardware w pcprojekt bo planuje kupić tam troche części.... jak jest tam z serwisem?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 komputronik ma drogo. Chciałbym aby ceny były niższe... a na allegro kupować to też mi sie nie widzi...tam za dużo ludzi ściemnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 jak sie zna zasady allegro i zachowuje podstawowe zasady bezpieczenstwa to jest bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...