malarz84 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 witam, mam juz jakis kilku dni DVD marki smasung x12, moj problem polega na tym ze niektore filmy smigaja normalnie, a ostatnio kupilem film dvd kotry byl z gazeta viva i jest maly zonk. mianowicie po odpaleniu film staje co chwilke, przycina itd .... nie da sie ogladac, czy ktos wie na co cierpi moj sprzet ... ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 To jest właśnie dvd samsung do bani miałem ten sam problem aż wreście zdech napęd i dostałem nowy samsung 16X48 616Q iten też po roku czasu zdech.Jak masz gwarancje na niego to oddaj i jego porblemem jest odczyt płyt dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 hmmm - bałem sie ze ktos to powie ....................... :(( no nic - dzieki bardzo ... !! pozdrrawiam .. !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 sa jakies kodekii do dvd czy cos takiego?!?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...