malarz84 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 witam, mam nietypowa sprawe:)) mianowice mam na CD zdjecia ze slubu, cd zostala nagrana przez pewnego fotografa i przedstawione jest wszystko w formie prezentacji, chcialem sobie sciagnac fotki z cd i zrobic troche odbitek i tu TKWI MOJ PROBLEM - sa fotki na cd - maja ponad 2 mb ale rozmiar jest ich 120x160 co mnie troche nie bardzo satysfakcjonuje biorac pod uwage ze jak je przekladam w prezentacji to sa conajmniej w 1600x1200 - ma ktos pomysl jak wyciagnac je??!! pozdrawiam malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 a jaki jest format tej prezentacji? jakie tam tam pliki sa? daj wlasciwosci pliku EXE (jesli taki jest) i zobacz opis (zakladka Wersja) - tam bedzie napisane, co to za program, nazwa firmy i adres.. jesli sa oporcz exeka jakies zasoby to sprawdz czy to nie ZIP lub sprobuj otworzycz jakas przegladarka zasobow (Resource Hacker, Resource Explorer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ok bede walczyl .... a wiec tak - wlasciwosci exe - E-Book Systems wiekszosc plikow choc nie jest ich duzo to: .opx .tmb .flp pomijam .jpeg ktore maja 2,2 MB i rozmiar 120x160 co mnie troszke dziwi .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zmien temat na prawidlowy . BO jezeli ja to zrobie , to razem z punktami karnymi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Przejrzyj strone http://www.ebooksys.com/ebooksys/index.php Moze ktorys z ich programow pozwoli wydobyc zdjecia z tej prezentacji? Jak nie, to udaj sie z wizyta do tego fotografa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 rzucilem okiem na te strone, doszedle do wniosku ze zostal uzyty program FlipAlbum 5 sciagnalem wiec, zainstalowalem i zrobilem przykladowa plytke wnioski: te opx i flp to jakis jezyk skryptowy/znacznikowy uzywany do defniowania wygladu programu/prezentacji te pliki JPG, ktore widzisz to sa te wlasciwe - maja wprawdzie male wymiary, ale duzy ich rozmiar sugeruje ze maja duzy wspolczynnik DPI (dots per inch), co w efekcie powinno pozwalac na ich znacznie powiekszac bez straty jakosci sprobuj otworzyc te obrazki programem irfanview - mozliwe, ze to nie sa jpg lecz cos innego - wiekszosc programow i tak je otwiera chociaz maja inne rozszerzenia sprobuj zmienic wymiary obrazka - zwieksz go znacznie (ale pamietaj o proporcjach) jesli sie myle, to niech mnie ktos poprawi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...