elephant Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam wszystkich :) Problem moj polega na tym, iz posiadalem karte HIS Radeon 9600XT, ale podczas wyswietlania obrazu na wyjsciu TV byl on ciemny, bez kontrastu, ostrosci i z przesyceniem kolorow. Jednym slowem nie dalo sie ogladac nic... oddalem do serwisu i wymienili mi ja na Gigabyte R9600XT. Ogolnie ciesze sie, bo firma mi znana i dobra... ale problem nie zniknal. Nie sadze by to byla TVka czy tez kabel bo komp np brata z R9550 podlaczony do TV daje obraz w 100% dobry. Moj komp to AsRock K7S8X, AMD 2500+, 512 RAM, zasilacz 360W 302DF, w/w karta i sterowniki 4.10... Co moze byc powodem zlej jakosci wyswietlanego obrazu ? (bo osobiscie nie sadze by druga karta byla uszkodzona :? ) Dodam jeszcze, ze obraz na monitorze jest ok :) Dziekuje za wszelkie sugestie i pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydzio Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Może masz ustawione NTSC. Jak już podłączysz do telewizora ustaw w sterownikach PAL D. Napisz, czy problem zniknął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elephant Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam :) Dziekuje bardzo za odp., ale to napewno nie to... niestety bo byloby latwiej... Dzis bede sprawdzal ja w innym kompie, z innym kablem - niestety TV nie mam drugiego. Jednakze nie wykluczajac kabla i TV (moze to one bo ktos mi powiedzial, ze to moze byc brak kompatybilnosci wejscia w TV - dosc starym sony, z wyjsciem na karcie) mimo wszystko nie obstawiam bo inne karty - w tym 3 gigabyte'a chodza na tym kompie z tym TV jak zloto... eh W kazdym razie rydzio - wielkie dzieki za zainteresowanie i moze jeszcze ktos cos powie... Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...