Fach Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Gdzie mozna ta karte jeszcze kupic??? versje z 64mb na pokladzie? najlepiej w Krakowie a moze ma ktos do sprzedania???. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 widzialem na allegro za 295zl ale juz sie chyba aukcja skonczyla ale jak chcesz to sie odezwij mam ja w ulubionych to moge najwyzej podeslac linka i se napiszesz do gostka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Gdzie mozna ta karte jeszcze kupic??? versje z 64mb na pokladzie? najlepiej w Krakowie a moze ma ktos do sprzedania???.W wadowicach jest Kyro2 jupitera w www.sirius.pl Nie wiem czy jeszcze mają wersje z tv-outem, ale wcześniej kosztowała ona 259. Po 295 Millor sprzedaje Herculesy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 po co ci to ?? to nie obsluguje AGPX4 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 po co ci to ?? to nie obsluguje AGPX4 :!: wole karte ktora dobrze wykorzysta 2x anizeli marnosc na 4x Mod 1. inaczej, karta ta wystarczajaco dobrze chodzi na 2x ;) jak narazie kazda nowa gra mi chodzi na herculesie 4500 tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mialem R7500 i GF2TI eraz bawie sie Kyro II 64mb I KYRO JEST NAJLEPSZE!!! CO PRAWDA PRZY PROCKU @1800MHZ .KYRO Z AXP 2600+ BEDZIE LEPSZE NIZ GF2TI Z TYM PROCKIEM!!!. KYRO JEST ZAJEBISTE!!! PONADCZASOWE KARTA DLA OVERCLOCKEROW DZIEKI NIEJ MHZ NIE STAJA SIE PUSTE I NAPRAWDE DAJA KOPA!!! KOCHAM JA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mialem R7500 i GF2TI eraz bawie sie Kyro II 64mb I KYRO JEST NAJLEPSZE!!! CO PRAWDA PRZY PROCKU @1800MHZ .KYRO Z AXP 2600+ BEDZIE LEPSZE NIZ GF2TI Z TYM PROCKIEM!!!. KYRO JEST ZAJEBISTE!!! PONADCZASOWE KARTA DLA OVERCLOCKEROW DZIEKI NIEJ MHZ NIE STAJA SIE PUSTE I NAPRAWDE DAJA KOPA!!! KOCHAM JA! TAK JEST ! KYRO JEST niesmiertelne !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...