axlotic Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam wszystkich forumowiczów, to moj pierwszy post . Mam morgana 1000MHz, plyte shuttle AK32A KT266A, pamiec 256mb 333DDR,zasiłka FEEL 300W. Odblokowałem mnożnik na procku ołówkiem i ze standardowego 10x100 fsb zrobilem 8x150 fsb (1200Mhz), a napiecie podnioslem o 0.1V ->1.85V. Fsb pamieci leci synchronicznie do procka. Temperatura nie przekracza 41 C. Da sie cos zrobic, zeby proc chodzil na wiekszym fsb? Bo jak dam wiecej niz 150 fsb to po chlili komp sie wiesza, albo wogole nie chce sieodpalic i musze biosa resetowac. Nizszy mnoznik tez nie pomaga. Czy to juz jest kres jego mozliwości? dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 mozna probowac zwiekszac vcore, ja pamietam jeszcze te czasy kiedy mialem durona 850*1070 na 2.05V, tylko pamietaj ze w kazdej chwili zasilacz ci moze buchnac ;) feel nie jest do tego za dobry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 FSB 150mhz na tej plycie to juz kres jej mozliwosci.... a brak blokady PCI/AGP tez robi swoje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axlotic Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 na płycie moge dać FSB max. 166, napiecia juz wyzej niestety nie mozna ustawic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...