vowthyn Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Schodziłem już za tym wszystkie sklepy hydrauliczne w mojej miejscowości, i pół Rzeszowa na dokładkę. Niestety z tego co mi wiadomo nie ma tam ani Castoramy ani Obi. Konkretnie chodzi mi o kolanka 45* i 90* najlepiej z tworzywa sztucznego (mosiężne są nieprzyzwoicie drogie, a poza tym ciężkie, mogą zniekształać węże chyba) do węża 12mm z UWAGA - obustronną choinką (tak, żeby po prostu z obu stron nałożyć wąż). Nie wiem, czy coś takiego w ogole można dostać (jak do tej pory wszyscy sprzedawcy robili wielkie oczy jak o to pytałem, ale to o niczym nie świadczy, bo mosiężne króćce z gwintem kupiłem dopiero, jak pokazałem jednemu sprzedawcy,że leżą u niego na półce, bo jak zapytałem to też oczywiście powiedział że nie ma :-//) U Mate'a są tylko króćce kątowe z tworzywa (takie z choinką z jednej i gwintem z drugiej strony). Poza tym cena jak za kawałek plastiku też IMHO nokautująca (8 zeta). Może można to gdzieś wysyłkowo kupić? taki drobiazg, a nachodzić się trzeba :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kij Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 bo mosiężne króćce z gwintem kupiłem dopiero, jak pokazałem jednemu sprzedawcy,że leżą u niego na półce, bo jak zapytałem to też oczywiście powiedział że nie ma :-//) A czy czasem nie spotkałeś się z kolankiami z gwintem z jednej i drugiej strony (3/8') Cos takiego U Mate'a są tylko króćce kątowe z tworzywa (takie z choinką z jednej i gwintem z drugiej strony). Poza tym cena jak za kawałek plastiku też IMHO nokautująca (8 zeta). Może można to gdzieś wysyłkowo kupić? taki drobiazg, a nachodzić się trzeba :-/ A takie? PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Właśnie o takie dokładnie mi chodzi (nie wiem, dlaczego je przeoczyłem), co nie zmienia faktu, że za takie ceny powinno sie rozstrzeliwać bez sądu - 7 zeta za kawałek plastiku - toż to rozbój! Nie wiem gdzie jeszcze można to dostać za normalną cenę. Do tej pory znalazłem tylko takie coś: http://valsirpolska.pl/produkty/systemy_do...owy_dwustronny/ i nawet przystępna cena (2PLN), tylko szkoda, że mosiężne (boję się, że jak dam takie ciężkie kolanka na węże, to będą obciążąć i wąż się pozagina). Ale zaglądnij pod ten adres, bo takie z dwustronnym gwintem też tam widziałem, oczywiście jeżeli interesują Cię mosiężne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeppelin8 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 A widział ktoś takie jak w mcs na abadonie kątowe 3/8 na 12 mm? http://mcs.pc.pl/shop_img/u2/u2-graf-nk12.jpg W ofercie camozzi nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...