kolczan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Mial ktos kiedys tego procka i podkrecal go? Jezeli tak to do ilu MHz sie to udalo zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 882 szedł stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Kurcze bo mi dalej niechce isc co robie nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja swojego puszczałem na 852 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jak masz FPS proca = 133MHz to ci mogą ramy siadać... Ja miałem stare dobre infineony i Abita BX133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jak masz FPS proca = 133MHz to ci mogą ramy siadać... Ja miałem stare dobre infineony i Abita BX133. <--- FSB miało być 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jak masz FPS proca = 133MHz to ci mogą ramy siadać... Ja miałem stare dobre infineony i Abita BX133. Moje wytrzymują 150mhz a więcej nie próbowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Bo to jest tak te czestotliwosc, ktora teraz mam to chyba jakims cudem dziala zwykle jest 775 bodajze (fsb 140) jak biore na 142 i nawet podniose napiecie do max to i tak komp startuje raz na 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Bo to jest tak te czestotliwosc, ktora teraz mam to chyba jakims cudem dziala zwykle jest 775 bodajze (fsb 140) jak biore na 142 i nawet podniose napiecie do max to i tak komp startuje raz na 100. Może ci grafika nie wytrzymuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Może ci grafika nie wytrzymuje Hmm moze ... W biosie mam taka opcje zeby czestotliwosc procka byla odmienna od czestotliwosci szyny agp ustawiona jest opcja auto moze powinienem wybrac inna ale jaka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 AGP standartowo ma 66mhz i taką bym proponował wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...