sadd@m Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 podczas kopiowania filmu z płyty cd pojawia mi sie bła kopiowania CRC o co chodzi a i mam jeszcze nastepujący problem mianowicie nie moge zainstalowac zadnej gry bo mniej wiecej w polowie instalowania pojawia mi sie error 23 ?? wie kotś co może być tego przyczyną czyżby mój LITEON 52x32x51x16x nadawał sie na złom a moze to wina wczorajszego formata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Co do bledu CRC, przyczyna moze byc zle nagrany CD lub jakis blad pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadd@m Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 tak przeczytałem wszelakie posty jakie znalazłem na tym forum dotyczace błędu CRC sprawdziełm wszystki 3 kości pamięci to nie ich wina, płyty są nagrane dobrze bo u kumpla sie kopiujś bezproblemowo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Sprawdz tego liteona, pewnie to przez niego. Miałem dokładnie taką samą sytuacje, jednak na nagrywarce LG 4x4x32, nagrywarka przy odczycie sypała błędami i niemozliwe było zgranie danych z płyty dwa razy tak aby były takie same, co ciekawe nagrywa bezbłędnie do dzisiaj. Poszukaj aktualizacji biosa do liteona, zmień tryb dma na pio lub odwrotnie (niekiedy pomaga). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 a moze po prostu czas przeczyscic naped? jesli ma juz troche, to najnormalniej w swiecie sie zakurzyl jesli sie go codziennie uzywa... rozkrec i przeczysc laser.. (to taka mala, biala dioda) ja prawie nie uzywam napedu, wiec chodzi jak zyleta chociaz ma 2 lata.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadd@m Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ok pokombinuje z tym biosem naped ma miesiac , kupiłem go pod koniec września !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadd@m Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 no dobra to teraz ciekawostka jeszcze nic nie robiłem z tym liteonem a wlasnie udalo mi sie zgrac 20 cd na dysk twardy bez zadnych bledow o co biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...