Krzysztof87 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam, potrzebuję napędu optycznego głównie do nagrywania CD-R CD-RW odtwarzania CD i DVD. Zastanawiam się czy wybrać jakiś combo czy nagrywarke DVD. A może liteona SOHW-832S lub NECa ND-3500A. Może poradzicie cos innego? Cena do ok 300 zł. Zależy mi głównie na nagrywaniu CD-R i CD-RW oraz odczycie DVD Z góry dziekuje za poradę Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Jeżeli cie stać to bież NEC'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 omijaj z daleka wszelkie combo i lg, liteon moze i tani ale przyzwoity, jesli bedziesz mial wiecej kasy to pioneer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof87 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Słyszałem że nagrywarki DVD maja problemy z nagrywaniem CD (szczególnie NEC). Czy to prawda? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer80 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja polecam LITEON'a SOHW-1633S 16x OEM np. stad http://arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=11, tylko 295 zl :)[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...