piterjazz Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam, Mam taki problem ze semprona 2400 wykrywa mi jako athlona chociaz czestotliwosc jest 1,67 nie wiem o co chodzi bo keidy zmieniam np na 2000 robi dokladnie to samo i caly czas ma athlona tm mp 1500+ pierwszy raz sie z czym takim spotkalem czy to jest normalne :) ? komputer chodzi szybko.. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 uaktualnij bios do plyty glownej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Po pierwsze na dole strony jest caly topic o sempronach. Po drugie sempron to stary dobry athlon xp i nie jest w tym nic dziwnego ze bez updajtu biosu jest tak rozpoznawany. Ustaw mnoznik recznie na 10x, fsb na 166 i powinien zapostowac jako athlon xp 2000+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 przecie to jest jeden chu............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Na stronie znalazlem jakis bios do tej plyty to jest asus A7V600-X ale kurcze nie wiem jak go wgrac. Niby na poczatku pojawia sie cos takiego ze mozna aktualizowac bios ale pozniej podaje mi ze na dyskietce go nie ma :( ojej jakie to dziadostwo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 dziadostwo ? , a nie pomyslales ze to twoja niewiedza moze byc tym dziadostwem ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noah12 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A co Ci przeszkadza, ze Sempron jest wykrywany jako Athlon? Przeciez to to samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 w dziale FAQ znajdziesz opis jak zrobić update biosu i jak sie uporać z ewentualnymi problemami, polecam lekture Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...