9tek Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 witam szukałem na forum odpowiwedzi ale nie znalazłem problem jest taki,właczam test głośników w zakładce Speaker Settings i w momencie gdy dżwięk testowy kierowany jest na subwoofer słysze wydobywający się znaczny dżwięk z głośnika centralengo i tylko leciutki " szumik" z subwoofera nie wiem w czym leży problem sygnał testowy we wszytskich innych głośnikach jest słyszalny prawidłowo tylko jak podawany jest na sub to słychać dżwiek w "centralu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 w speaker sett nie ma dzwieku puszczanego na sub!! !! !! front left, center, front right, rear left, rear right - i koniec... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9tek Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 jak to nie ma???? przeciez tam jest oprócz "Channel" także "NOISE" podawany jest "biały szum" na głośniki po kolei ,a na sub odpowiednio częstotliwościowo zaniżony "szum" który ma poruszyć sub!!! a u mnie porusza central i tylko leciutko coś "miłaczy" w subie ,próbowałem "bass redirect" ale nic nie daje, troche przycicha Central przy podawniau sygnału na SUB ale sub wcale nie wydaje z siebie nic więcej jak bez "bass redirect ON" plisss help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 zrob screena jak mozesz bo ja nic takiego nie mam u siebie a mam Audigy LS + P580 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9tek Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 witam hmmm nie wiem jakj wstawić na forum zrzut ekranu,nie mam własnego ftp lub serva żeby wrzucić tu link a chyba tylko tak możńa wrzucić obrazek na froum??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 no to wyslij na mejl... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 audigy LS tez ma opcje NOISE TEST :> dam sobie jajka uciac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9tek Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 kolega enigma_pl ma chyba jakiś inny soft ,ja miałem domyślny i miałem NOISE test ps.co do tematu na każdym audigy problem jest ten sam,przeczytałem na forum creativa że są rózne półśrodki żeby zniwelowac niski poziom sygnału wyjściowego na Sub,sam creativ o tym wie(problemie) ale nic z tym nie robi,odpowiada że w następnej wersji sterowników problem będzie rozwiązany,jak do tąd były już chyba ze trzy aktualizacje i nic z tym kierunku nie zrobiono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...