Mikelos Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mam problem z monitorkiem ibm p70, oto pare dni temu zakupilem nowa skrzyneczke (barton 2500+, epox 8rda+, kingmax 2x256/400 na dualu, r9800se, itd...). problem w tym ze moj monitorek pracuje tylko na 60Hz niezaleznie od rozdzielczosci (na starym kompie wyciagal 1024/768 przy 100Hz)... i brak mi pomyslow co z tym zrobic, nie moge znalezc zadnych driverow... nie bardzo moge go wymienic bo kase puscilem na skrzynke wiec moze ktos mnie poratuje (zwlaszcza moje oczy) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 zapomnialem dodac jednej rzeczy - win xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Poguglaj dobrze, czasem takie rzeczy mozna na driverguide znalezc. Ewentualnie mozesz sprobowac z driverami od podobnego monitora (lub inny model IBMa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 http://www.monitor-drivers.com/drivers/85/85265.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 surry strzeliłem php-dubleta ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wyłacz informacje DCC inaczej bedzie tak chodził chociaż w windzie widac np 100 HZ :) Może sie myle ale sprawdz to .Ja miałem identyczny problem z moim eizo i R7500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 dzieki wielkie za odp ale dalej mam problem po pierwsze jak juz pobiore ten ster z linku od foresta i zainstaluje to nadal jest to samo... (drugi link nie dziala) a po drugie to co to jest to DCC bo za cholere nie moge sie domyslic... moze ktos mi podpowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Poszukaj w ustawieniach zawansowanych karty.Tam znajdziesz opcje wyłacz informacje DCC. A w konfiguracji sprzętowej widzi ci tem monit poprawnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Kwazor wytlumacz mi moze po kolegi gdzie powinienem wejsc bo z cholere nie moge dojsc do tego DCC. a w konfig sprzetowej widzi go jako wlasnie P70 czyli ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Jak by ktoś mógł to niech da screena gdzie to jest może mu to pomoże ja juz od roku nie mam radka i wiem ze to jest w zawansowanych ustawieniach . Reszty grzechów nie pamiętam... :) TU Finger miał ten sam problem ale z eizo : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=957...7&highlight=bnc W koncu jedno i drugie to japonia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 uff dziala... udalo sie, dzieki wielkie Kwazor ;-) a gdyby ktos mial jeszcze podobny problem to proponuje szukac DDC (a nie DCC:-)) a jest to dokladnie w: pulpit/ustawienia-zaawansowane/ekrany nast nalezy kliknac aktywny ekran i deaktywowac "uzyj informacji DDC" oraz ustawic max czest odsiez wg uznania - that's all ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...