gorskit Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wiele ostatnio naoglądałem się takich aukcji na allegro . Ludzie ( i niestety ja też bo wydałem 1,50 ) dają sie naciągnąć na kase. Tak naprawde po wpłacie kasy dostajesz link do strony w necie która jest darmowa. To trochę nie fer i chyba łamie regulamin . Skoro stronki te są darmowe i każdy ma do nich dostęp postanowiłem się podzielić z wami taką stronką oto ona http://autohits.com.pl/?ref=101662 Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A powiedz mi kto normalny myśli że za 1.50 czy za 9.99 dostanie coś wartościowego? Firmy biorą za to 100* tyle (jak nie więcej)... gdyby sposoby tych z allegro były skuteczne to te firmy już dawno by upadły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 to jeszcze nic - sa goscie, co sprzedaja darmowe/sharewarowe programy wysylajac je mailem (tez na allegro) - ostatnio jakis koles sprzedawal 'super program do krecenia windowsa' - patrze na screen a to Registry Mechanic, ktorego mozna za darmo z sieci sciagnac.. swoja droga fantastyczny program,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 To jest nie fer, ale nie łamie regulaminu. Można sprzedawać wszystko, co nie pochodzi z kradzieży. Trzeba tylko znaleźć kupującego. ;) ps. Na Allegro zawsze można wystawić odpowiedni komentarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...