Trendzik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mam takie pytanie, jaką kupić płyte główną do 400zł. Chodzi mi głównie o stabilność, solidność, aby dobrze można było na niej kręcić (ale bez przesady). Płyta będzie pod procesor Athlon 2200+ ! Troche odstraszają mnie wady płyty Abit NF7-SL :( .. więc ją pominołem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 No z tego co widzialem w innym poscie to juz zaplanowales AN7. Chcesz zmienic decyzje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 tak, czytałem forum bardzo długo....i chyba zmienie decyzje ... coś czytałem o jakimś DFI...że to niby dobre...warto wogóle... ?? czy lepiej zostać przy abicie ?? wadą tego abita są te nieprawidłowe temperatury, co raczej na pewno będzie mnie denerwować :x Abit NF7 - SL ( odpada ) tak się zastanawiam nad AN7 lub DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 No to jesli slyszales to "cos" o DFI LP2 to proponuje wiecej poczytac, bo plyta rzeczywiscie dobra. Ewentualnie tansza wersja tej plyty DFI Infinity. POczytaj troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ewentualnie tansza wersja tej plyty DFI Infinity. Duzo gorsza jest ta plyta od DFI LP???? chodzi o OC i stabilnosc! dzieki i pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 To co byście polecili do 400zł ... ew. wchodzi w gre jeszcze ABIT AN7 ... za 409zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ewentualnie tansza wersja tej plyty DFI Infinity. Duzo gorsza jest ta plyta od DFI LP???? chodzi o OC i stabilnosc! dzieki i pozdr Płyty różnią się wyglądem i wyposażeniem, jeśli chodzi o stabilnoś, podkręcanie to są identyczne, a co do płyty którą <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to brałbym Dfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 DFI infinity ewentualnie LP jesli potrzebujesz swiecacych w ultrafiolecie portow PCI, szelek do noszenia kompa i innych gadżetów a jesli chodzi o mozliwosci plyty to jest to praktycznie to samo. zreszta popatrz tutaj na ranking najwyzszego stablinego fsb i popatrz na jakich płytach bije sie rokordy i wszytko bedzie jasne i dla Twojej pewności poczytaj sobie jeszczcze tematy "wszytko o lanparty" cos takiego jest i w szukajce wpisz cos o infinity i Twoje wątpilowosci zostana rozwiane jak i moja kiedy stałem miesiąc temu przed takim samym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wiecie, ja tam nie mam zamiaru bić rekordów, wystarczy ze mój ATHLON 2200XP+ pójdzie stabilnie na FSB 200Mhz, i to mi wystarczy...nie potrzebuje cudów ! Płyta ma być stabilna i najlepiej aby nie sprawiała problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 an7 b.dobra plyta jednak juz byla w serwisie i teraz idzie 2 raz bo cos wiecej niz 1 kosc ramu niechce dzialac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 czyli odpada ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czemu odpada? Przeciez wsrod kazdej marki zdazaja sie raz na jakis czas jakeis trefne egzemplarze. Przeciz nawet zakup DFI LP Ci nie gwarantuje, ze bedzie ona 100%, bo nigdy nie masz takiej pewnosci. Zreszta moj kumpel wlasnie oddawal LP do serwisu ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 no wlasnie an7 to dobra plyta a ze akurat ten egzemplaz jest jakis pociach!iony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos 555 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ja polecam Asusa A7N8X-X (lub Deluxe jeżeli mógłbyś coś dorzucić kasy) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a ten ASUS dobry jest wogóle ??...bo tak mnie najbardziej ciągnie do tego ABITA AN7 .... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 bierz DFI INFINITY moj kumpel ma brać nie wybierać, ona ma wszystko :) pozdro!! ps. nie zastnawiaj sie nad abitami i niczym innym DFI to jest DFI mowie ci najlepsza w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Aha, tak się zastanawiam bo pierwsze słysze wogóle o tej firmie. A jaki model kupić ?? .... DFI LanParty NFII Ultra B ten ?? czytałem na jakiejś zagranicznej stronie że trzeba biosa wgrać nowego po założeniu płyty... hmm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...