shakur_45 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 nie wiedzialem gdzie indziej moge to umiescic ... http://mks.com.pl/baza.html?show=description&id=488 z tym mam problem jak to usunac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 sadze,ze wystarczy pogooglowac i sie znajdzie:) albo zrob fdisk -mbr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A ja mam dla Was lekarstwo na wszytskie wirusy. A nazywa się ono: Linux, FreeBSD i inee *nixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Jak sie znasz troche na kompach to go znajdz i usun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Atywirem próbowałes? jak nie masz to zrób tak jak Dziada mówi. Znajdz go i zniszcz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 [OT] Dzida zamiast "rangi" 'Blokada postów' powinien mieć 'Archeolog' ;););) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...