gilong powraca Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 jakie doradzacie chłodzenie celka 2,8 do 120 zł , myslałem o pentagramie qc80cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Z natury jestem oszczedny wiec proponuje rozwiazanie za 30 zl: blok techniczny + wentyl 80 mm = tunel nad procka z nawiewem. Ja czyms takim zbilem temp mojego p4 z 50*C w stresie do 41*C i wcale nie jest tak glosno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^$@n3e$^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 errorx a moglbys jakos dokladniej to opisac jak to zrobic , wiesz albo stronki z jakimis takimi rzeczami!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^$@n3e$^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 hehe lol a od czego jest GOOGLE ale z gory dziki jakbys cos zapodal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jak bede mial troche czasu zeby zrzucic zdjecia z cyfraka to zapodam. Ale ostrzegam ze estetyczne to nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 No Boze...co w tym trudnego? kupujesz cooler za 30zl (z reguły shit) do tego wycinasz w obudowie dziure na wentyl 80mm, tak zeby byl rownolegle z collerem od CPU, do tego jakas rura, np.: po-ucinana butelka PET, (jakas plastykowa) I gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...