Adasi Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Nie chciałem robić 3 tematów więc napisałem 1 (nie wiem czy dobry dział), ale do rzeczy: 1) Czy da się zrobić hot swapa na mojej mobo na dysku ATA? Ja to widze tak: - Mam dysk ATA ale będzie szedł przez przejściówke na SATA - Na zasilanu zrobie przełącznik który będzie robił napięcie na dysk on/off. To znaczy będę najpierw wkładał wtyczkę sata, potem będę podłączał wtyczki zasilania, następnie przełączam przełącznik na POWER ON i dysk teoretycznie powinien działać. Czy da się zrobić coś takiego? Działałoby to? Nie chciał bym sobie uwalić mobo lub dysku :lol: 2) Czy da się jakoś zrobić zeby okienka GG nie migały? Tz jak ktoś pisze niech zmieniają kolor sobie ale żeby nie migałby, do furii mnie to doprowadza jak pare osób naraz pisze 3) Dźwięk w Abicie IC7-G. Czy też macie tak, że kiedy dacie głośniki na full (bez załączonej muzy na kompie) to słychać różne trzaski itp itd? Jeżeli coś napisałem niejasno to piszcie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 odp.1 nie trzeba nic robić, jest do tego program który nazywa się właśnie hot swap, google http://www.megabajt.com.pl/frameset.php?st...&id_marki=00063 na samym dole jest progs do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ooo thx :) Ale i tak musze skombinować jakiś przełącznik do zasilania, bo jak mi zwarcie pójdzie to kiepsko by było :lol: Tylko jeszcze nie wiem jak taki włącznik zintegrować z kieszenią :), ale to już mniejsza robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja polecam zamiast GG Konnekta (www.konnekt.info) o wiele lepszy i nie zwiesza systemu jak GG. I da się wyłączyć miganie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 dokladnie, konnekt rzadzi - uzywam od dawna, ale nie jest taki prosty jak gg, trzeba posiedziec przy nim troszke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A da sie w nim zrobić zeby wyglądał identycznie jak w gg? Tz chodzi mi o samą listę kontaktów. Zeby były w tej liscie te same ikonki i zeby napisy były pod nazwą kontaktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...