Tsubasa Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Posiadam ten wiatrak i mam pytanie...czy mozna bylo by go zamocowac na pentiuma 4 3ghz?bo ogololnie inne wiatraki mam ciche tylko ten cooler na procku jest glosny i moze by tak papsta zamocowac jako chlodzenie-czy to dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 pewnie nie papst ma 1500 obr więc jak nie masz jakiegoś wypasionego radiatora thermalrighta lub coś takiego to raczej się nienadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsubasa Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 No oki a wielki sprzedawca na gieldzie mi to doradzil i teraz mam z tym problem wymienie to najwyzej..jeszcze moze jakas rada co by kupic zamist tego:(na procesorze mam wiatraczek global tech cos takiego,to jest glosne i chce to koniecznie zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Kup sobie jakiś regulator obrotów za kilkanaście złotych i spowolnij wiatraczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsubasa Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a ile musi byc obroów wiatraczka od Cpu na radiatorze?i jesli chcialbym kupic inny wiatarczek specjalnie przystosowany na procek to jaki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a ile musi byc obroów wiatraczka od Cpu na radiatorze?Tyle, żeby się procesor nie przegrzewał. O chłodzeniu Twojego CPU było od cholery tematów, poszukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...