SHAPHIR Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mam problem z zainstalowaniem sterów do karty muzycznej Realtek na płycie asusa P5GD1-pro , w trakcie instalacji wyskakuje komunikat , że minimum musi być sp1 dla win xp , ( winda którą instaluję ma sp1 ) , instalacja sp2 również nie zmienia sytuacji , podobnie draivery ze strony asusa . ? Proszę o pomoc jeśli ktoś wie o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam! A masz na tym asus-ie P5GD1-pro zintegrowaną muzykę??? Jeżeli masz, a dokupiłeś inną kartę muz…, to musisz tamtą wyłączyć w biosie. Ja mam płytę Epox-a 4PEAD i mam zintegrowaną muz... niestety była mało wydajna i dokupiłem SB Live 5.1 Digital. Musiałem wyłączyć zintegrowaną muzykę w biosie. Też mam problem z zainstalowaniem sterów do SB, ale się udaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAPHIR Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 tak tam jest zintegrowana muza 7,1 Realtek ALC861 High Definition Audio 8-channel CODEC :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 hm..... jeżeli byś miał osobno kartę muz... to nie powinieneś mieć problemu. Niestety nie pomogę Ci z tym problemem. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruczas Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Kurde mam ten sam problem i jeszcze nierozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAPHIR Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 problem już , rozwiązałem , potrzebne są sterowniki ze strony realteka a nie asusa . te działają :) link do strony realteka : http://www.realtek.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 fakt, nowe sterowniki pomagają, jednak był jeszcze inny sposób Na płytkce w katalogu audio były poprawki na odpowiednie wersje językowe Windowsa i wystarczyło to zainstalować i później sterowniki i chodziło pięknie. też siedziałem nad tym ze 20 minut zanim zaczailem :) , a niestety Internetu nie miałem akurat pod ręką. Polecam mimo wszystko instalację Windows XP SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe_Jot Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 u mnie to samo :( -a u was jest juz oki ?? -do tego co pisaliscie doszedlem po wielkich meczarniach sam. ale i tak jest lipa :( -winamp dziala tyljko na 2 frontach -gry to samo - media player wmiare -tyl cos tyly za cicho ?? :( wie ktos cos ?? a i mam sp2 a te sterowniki z asusa i tak niewchodza wypisuje ze min sp1 ma byc -niewiem dlaczego -moze polskich wersii sp niewidza ?? i jestem wsciekly bo komp w miare nowy +novka sztuka glosniczki MODE COM MC2000 i lipa a tak pieknie milo byc wywiady autografy...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe_Jot Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 aaa te sam to tak z mrygnieciem oczka :P -napiscie cos prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...