andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Tak jak w temacie dzisiaj obchodze 2-gą rocznice ślubu, więc możecie mi pogratulować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 gratoolooje :P ucalooj wspolmalzonke ode mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Gratulacje ! :D Widze ze jako "poczatkujacy user" (w malzenstwie) nadal sie z tego cieszysz ? :) Oby trwalo to jak najdluzej :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Cytat Gratulacje ! :D Widze ze jako "poczatkujacy user" (w malzenstwie) nadal sie z tego cieszysz ? :) Oby trwalo to jak najdluzej :mrgreen: musze sie z tego cieszyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Cytat Cytat Gratulacje ! :D Widze ze jako "poczatkujacy user" (w malzenstwie) nadal sie z tego cieszysz ? :) Oby trwalo to jak najdluzej :mrgreen: musze sie z tego cieszyć :wink: Aha ........... :wink: rozumie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 twardy jestes :) 2 latka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Cytat Tak jak w temacie dzisiaj obchodze 2-gą rocznice ślubu, więc możecie mi pogratulować :) Gratuluje, gratuluje tymbardziej ze ja mam druga w piatek........... I wiem co przeszedles..........:) Caluski dla zony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Cytat Cytat Tak jak w temacie dzisiaj obchodze 2-gą rocznice ślubu, więc możecie mi pogratulować :) Gratuluje, gratuluje tymbardziej ze ja mam druga w piatek........... I wiem co przeszedles..........:) Caluski dla zony. No to gratulacje He, przeszedłem dużo i nie żałuje, ale najgorzej jest z teściową :) peace brother Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...