andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Tak jak w temacie dzisiaj obchodze 2-gą rocznice ślubu, więc możecie mi pogratulować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 gratoolooje :P ucalooj wspolmalzonke ode mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Gratulacje ! :D Widze ze jako "poczatkujacy user" (w malzenstwie) nadal sie z tego cieszysz ? :) Oby trwalo to jak najdluzej :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Gratulacje ! :D Widze ze jako "poczatkujacy user" (w malzenstwie) nadal sie z tego cieszysz ? :) Oby trwalo to jak najdluzej :mrgreen: musze sie z tego cieszyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Gratulacje ! :D Widze ze jako "poczatkujacy user" (w malzenstwie) nadal sie z tego cieszysz ? :) Oby trwalo to jak najdluzej :mrgreen: musze sie z tego cieszyć :wink: Aha ........... :wink: rozumie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 twardy jestes :) 2 latka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Tak jak w temacie dzisiaj obchodze 2-gą rocznice ślubu, więc możecie mi pogratulować :) Gratuluje, gratuluje tymbardziej ze ja mam druga w piatek........... I wiem co przeszedles..........:) Caluski dla zony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Tak jak w temacie dzisiaj obchodze 2-gą rocznice ślubu, więc możecie mi pogratulować :) Gratuluje, gratuluje tymbardziej ze ja mam druga w piatek........... I wiem co przeszedles..........:) Caluski dla zony. No to gratulacje He, przeszedłem dużo i nie żałuje, ale najgorzej jest z teściową :) peace brother Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...