KRECIO Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Otoz...ustawilem sobie plik wymiany na twardo od 384 do 384MB wszystko byloby pieknie, ladnie gdyby nie fakt ze winda i tak przydziela mi 766MB! dlaczego tak sie dzieje i jak temu zaradzic...nie potrzebny mi taki duzy plik wymiany! Jak zgasze plik wymiany, zrobie restart i znowu ustawie go na 384MB to jest wszystko ok do momentu nastepnego restartu kiedy to winda znow ustawia go na 766MB. POMOCY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Po ustawieniu odpowiedniej wielkosci pliku wymiany, klepnij w przycisk "USTAW" - bo zaloze sie, ze tego nie zrobiles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Zrobilem....nie wiem kto by byl takim debilem? Pisze jak byk ze rozmiar pliku wymiany wynosi od384do384 a ten debilny windows przypisuje 766MB! co za szlam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...