5M@I_3[ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam, chcialem sie was zapytac, czy mozna podlaczyc 2 katody roznych firm pod jeden inweter ? mam 2 niebieskie revolteca, niestety jedna mi sie spalila :/ czy jest mozliwosc podlaczenia pod nia katody UV Sunbeama ? mam oczywiscie wolne gniazdko w inwerterze, zepsuta katode wywalilem ! Z gory dzieki za odpowiedzi ! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja bym proponowal dokupic brakujaca katode tego samego producenta. Revoltec ma chyba nawet cos takiego jak "Upgrade Kit" czyli sama dodatkowa katode bez inwertera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 wlasnie o to mnie sie rozchodzilo, ale chcialem kupic na www.angela.pl pare rzeczy (maja tanio) a tam maja tylko sunbeama :/ dlatego zastanawiam sie czy tez chodzilaby pod inny inwerter...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Nie sadze... Poza tym lepiej miec pewnosc ze to bedzie dobrze dzialalo i miec na to gwarancje, niz kombinowac. Albo kup czesc rzeczy (albo wszystko) w innym sklepie, tam gdzie maja Revoltec'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 no i doopa revoltec nie ma upradge kitów... a na moje katody i tak nie mam gwarancji bo gdzies wywalilem pudelko ;) slyszalem ze napewno pojdzie bo to sa prawie identyczne katody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...