daniel89 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mam nagrywarke CD-RW Samsung SW-248B. Gdy coś nagrywam na płytke(nie ważne jakiego producenta na każdej to samo) to niektóre pliki są uszkodzone. Pożyczyłem nagrywarke LG od kolegi u niego wszystko jest ok a umnie to samo co na mojej wypalarce? Używałem różnych programów do nagrywania nic nie pomaga, reinstalka systemu to samo. Jak ktoś wie co to może być prosze niech napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 niektore plika sa uszkodzone juz po nagraniu plyty tak? jesli tak to zapewne nagrywarka idzie na emeryture i pozostaje ci albo oddac ja na gwarancje (jesli taka posiadasz) albo kupic nowa :( Mozesz jeszcze sprobac wlaczyc DMA ale watpie czy to cos pomoze skoro inna nagrywarka nagrywa dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mój kolega ma LG i u niego nagrywa dobrze a po podłączeniu do mojego kompa już nie. Tak samo jest z moim samsungiem umnie nagrywa źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 moze masz lipny zasilacz i nie wytrzymuje.... moze masz tasme uszkodzona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 zobacz czy po zmniejszeniu prędkości coś się poprawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...