daniel89 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mam Radeona 9550 i niewiem na którym systemie (Windows98XP) uzyskam na nim lepsze osiągi w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Na 98 nawet nie zainstalujesz sterow do tego radka. Pozatym xp lepszy ponoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 to jeszcze zalezy jaka masz reszte sprzetu :D xp lubi wiecej ramu i szybszego procka. jesli masz slabego kompa to nawet sie nie baw w xp, chyba ze lubisz slyszec caly czas jak hdd sie meczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Podobno xp lepiej zarządza pamięcią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Podobno xp lepiej zarządza pamięcią. A jeszcze lepiej radzi sobie 2003 ale to już inna bajka... ja bym instalował xp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 98 to wielka niestabilna koopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Dzięki za rade!! Jak instaluje stery na 98 to mi się komp ciągle zawiesz bez przyczyny a na xp jest wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Najlepiej windows2000pro mniej ciagnie niz xp ramu itd. wydajny i stabilny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...