kacperx Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Po kliknięciu na ikone dysku (Moj komputer) zamiast otwarcia włącza mi sie wyszukiwanie. Zauwazyłem ze po kliknieciu prawym na ikone dysku w pierwszej kolejnosci w menu jest Wyszukaj a nie Otwórz. Jak to zmienić podejrzewam że bez grzebania w rejestrze sie nie obejdzie:( może jakieś propozycje? Jest to bardzo uciążliwe:( niestetety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Zmien temat na taki , w ktorym bedzie wiadomo w czym masz problem . I radze to zrobic szybko . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Cos zmienilo w rejestrze domyslne ustawienie podwojnego klikniecia. Teraz zamiast Otwórz masz Szukaj. Mozesz wejsc do Mojego komputera klikajac na nim lpm i wybierajac Otworz. Jak otworzysz moj komputerm, wybierz narzedzia, opcje folderow, typy plikow. Znajdz DYSK, FOLDER, FOLDER PLIKÓW... wybierz dla nich zaawansowane. Tam moze bedziesz mogl przestawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...