jnek Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 witam wszystkich jestem poraz pierwszy. Chciałem zapytać czy wie któs gdzie można by było kupić przejściówkę ze standardu amerykańskiego na polski chodzi mi o wtyczkę bo kupiłem telefon kom w stanach i tam jest inne wejście w gniazdkach. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 na n allegro szukałes ? oczywiscie wczesniej zagladales do roznegorodzajo sklepikow elektrortv itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A tak nawiasem to sprawdź czy zasilacz jest 50 czy 60 Hz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mam nadzeje, ze piszesz o napieciu. Sa przejsciowki z wtyczki amerykanskiej na europejska, lecz mozna je stosowac do urzadzen przystosowanych do napiec 110 i 220V. Sa konwertery napiecia z 220V na 110 i do nich wtykasz amerykanska wtyczke. Jezeli telefon ma zasilacz, sprawdz jakie daje napiecie (np. 9V) i kup taki u nas z ospowiednia wtyczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 zupełnie przy okazji zapytam - mam kilka nowych nieuzywanych kabli do zasilacza z wtyczką amerykańską, do czegoś to się nadaje czy na kabelki ? sprzeda sie to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 No raczej u nas nie, bo do konwertera napiecia mozna podlaczyc oba typy wtyczek (przynajmniej ja taki mam)... ale na Allegro mozna wystawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 stoją na allegro. zobaczymy ;-) a nuż ktos sobie upsa ze stanów przywiezie... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Możesz też opierniczyć Hamerykańskie wtyczki, kupić zwykłe polskie, założyć je na ucięte wcześniej kable i sprzedawać całe kable jako polskie.Na taki plan to chyba dziecko mogloby wpasc :wink: Przejsciowka o ktorej pisalem wyglada tak: http://free.of.pl/j/jasieq/forum/p.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...