binio21 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mam problem z 5200 ultima te od prolinka.Karta chodzila ok..., ale do czasu.Zaczely pojawiac sie dziwne bledy na ekranie(pionowe zielone paski). Bledy znikly same ale za to pokazuje ze ma 64mb i 64bity(zeczywiscie ma 128nit,128mb),no i gry chodza jakby faktycznie miala te 64. Co robic???? ---------------------------------------------------------------------------------------- AMD2200XP+,MSI KT4V,2x256RAM400MHZ, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Kreciles grafe?? Moze padl Ci ram na karcie :roll: Nie wiem czy to mozliwe ale chyba tak :? Jedyne wyjscie to oddaj grafe na gware :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Karte krecilem do 300@560.Standardowo jest 250@500. Na ramy zalozylem dodatkowo radiatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja bym zaczął od przeinstalowania sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 masz gware na tego fx'a ?? jak tak to lec na servic i tyle , bo moim zdaniem ukreciles tej karcie pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 gwarancje to ja niby mam, ale przykleilem radiatorki i cos mi sie zdaje ze pewnie jest juz po gwarancji :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 na co kleiles radiatorki ?? jak na tasme to zdejmuj je smialo , wyczysc mem spirytem i wata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mam je przyklejone na klej do radiatorow i jakos nie mam zadnego pomyslu w jaki sposob je odkleic :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mam je przyklejone na klej do radiatorow i jakos nie mam zadnego pomyslu w jaki sposob je odkleic :cry:Podgrzej ostro kompa i scigaj,krecac na boki. Mozesz tez mu pomoc neico suszarka,ale juz przy wylacoznym kompie. Ew mozesz tam wstryzknac troche jakiegos rozpuszaczalnika,np acetonu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...