Dirrac Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Hey.. od sierpnia jestem posiadaczem 2 Katod Revoltec podlaczanych do jednego inwentera... do dzis.. nie odpalalem katod od dawna (okolo 1.5 miecha) gdyz sie spac nie dalo.. odpalam.. 5 minut normalnej pracy i nagle restart stroche smrodu z inwentera i moje katody swieca sie w jednej trzeciej. Nie zapala sie cała katoda tylko jej częsc.. dokladnie jedna trzecia swieci sie normalnym swiatlem a 2/3 jest zgaszone... no i pytanie... poszly katody a nie ten zwalony inwenter no nie?;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 tak mi sie to niedawno zdarzylo tez w revoltecach... naszczescie spalila sie tylko jedna ! teraz mam tylko jedna podlaczona do inwertera, dokupuje druga ale UV ;) IMHO zrazilem sie do revoltecow, chyba sunbeamy lepsze i tansze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirrac Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 poprzez spalone rozumiesz ze juz wcale sie nie swieca? :? myslalem ze inwenter nie wyrabia z moca to dalem jedna katode zamiast 2... ale to nie pomoglo i raczej bylo bez sensu :wink: a co do revoltec vs sunbeam.. kiedys czytalem, podajze nawet na tym forum ze revoltec i sunbeam sprzedaja te same katody produkowane przez ta sama firme tylko pakuja w inne pudeleczka.... ile w tym prawdy nie wiem... czyli do kolejnej przerobki trzeba bedzie doliczyc 50 zl.... super :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 nie, spalone ze mi sie swiecila jakas 1/4 katody, a na styku jej z przewodem zaczelo sie jarcac :D no coz, dla mnie to tez dobrze, bu kupie katode UV i pod ten sam inwerter podlacze ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...