RoaDKilL Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Jak mogę sprawdzić czy moim epoxie jest włączony soundstorm? Jakie stery potrzebuję? Pytam się bo troche jestem zaniepokojony wynikami 3dm03 (sound test test 3, fpsy spadły przy 60 dżwiękach z 39 do 34, przy soundstormie powinny spadać max o 3fps!!!) Południowy mostek płyty ma chipset MCP-T, więc ss powinien działać. NXMixer mam zainstalowany.HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 dziwne te twoje pytanie :) slyszysz dzwięk>? jeśli tak to ss jest włączony. skąd wzieleś to że na ss mają być takie spadki fps? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 z recenzji SS na Frazpc.pl. To fajnie że jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 z recenzji SS na Frazpc.pl. To fajnie że jest :D recenzje na Frazpc nie są zbyt wiarygodne. przynajmniej ja tak uważam zainstaluj sobie najnowsze stery do płyty i po problemie www.nvidia.com www.nvidia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...