marcellus Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Jakies proste wyscigowki... nie wymagajace nie wiadomo jakiej karty graficznej do grania w sieci. Jesli ktos cos zna to bede bardzo wdzieczny za linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ja Ci polece GeneRally, jest do tego duzo dodatkowych samochodzikow i mapek ogolnie mozna posiedziec niestety tylko na singlu :( i death rally toto jeszcze pod dosem smiga (nie jestem pewien czy mozliwa jest gra w sieci) :) GeneRally - http://generally.racesimcentral.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ja Ci polece GeneRally, jest do tego duzo dodatkowych samochodzikow i mapek ogolnie mozna posiedziec niestety tylko na singlu :( i death rally toto jeszcze pod dosem smiga (nie jestem pewien czy mozliwa jest gra w sieci) :) GeneRally - http://generally.racesimcentral.com/ niezła!! pograłem z bratem z 1h i zabawa niesamowita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 dlatego polecam :D dawniej siedzialem przy niej godzinami,, chyba trza wrocic do nałogu :) ale najlepsza jest zabwa w 2 osoby, ja niestety brata nie mam ale kumpel sie moze skusi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 No dobra chcialem sobie pryknac w pracy a tu muka nie dziala pod w2k takie wrazenie odnosze chole... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Listonosz Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Death rally <-- kultowa gra ... super grafa , i extra zabawa .... polecam z calych sił !@#$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...