fuzz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Pytanko do wszechwiedzacej sceny tweak.pl:) Zamowilem sobie radka 9800 pro 128 mb, i zamowilem zasilke zeby zaspokoic jego apetyt. Wybor padl na ChiefTec'a 360W ATX1136H , ale nie wiem czy to wystarczy. Sprzetu nie mam za wiele: 1700+, ten przyszly 9800 pro:), 512 ddr 333, sieciowka. Chcialem podkrecic cos proca i radka, dlatego chcialem zapytac, czy CT 360W ATX1136H da sobie rade, czy raczej powinienem wziac Chieftec HPC-420 420W?:) Z gory dzieki za pomoc i jesli popelnilem jakas gafe to przepraszam i zdaje sie na wasza (przez ł zeby nie bylo watpliwosci i niedomowien:DDD)Łaske:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 spokojnie da rade... popatrz tylko na niektóre cfg z ta zasilka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mysle ze 360W powinno wystarczyc... ale nie zaszkodzi miec 420W. Poza tym zalezy ile masz podlaczonych urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Spojrz na moj konfig w podpisie ;) - powiem ci ze mi w zupelnosci wystarcza ta zasilka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgadzam się z moim przedmówcą cheftec 360 w zópełności wystarcza 420 jak ktoś nie ma na co kasy wydawać to proszę bardzo kosztuje 110zł drożej niż 360 tak że bierz 360 i idź na piwo. Pozdrawiam.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ok, thx za szybka odpowiedz:) A na piwko moge isc, jak najbardziej:) Moze ze Spookie'm, bo ja tez z rzeszowa jestem:) A powiedzcie mi jeszcze jak mozecie, jakie chlodzenie proponujecie do tego radka zeby z niego XT wyciagnac?:) Nie pasywne - ten zasilacz ktory wezme ma 2 wiatraki, i tak bede slyszal mielone powietrze:) Glownie chodzi mi o wiatrak, bo radiatorki nie graja takiej roli, kazde sa podobne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ok, thx za szybka odpowiedz:) A na piwko moge isc, jak najbardziej:) Moze ze Spookie'm, bo ja tez z rzeszowa jestem:) A powiedzcie mi jeszcze jak mozecie, jakie chlodzenie proponujecie do tego radka zeby z niego XT wyciagnac?:) Nie pasywne - ten zasilacz ktory wezme ma 2 wiatraki, i tak bede slyszal mielone powietrze:) Glownie chodzi mi o wiatrak, bo radiatorki nie graja takiej roli, kazde sa podobne:) http://sklep.barwkomp.pl/index2.php?id2=me...GAS3&kat=&pkat= U mnie daje rade wysmienicie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...