alias Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam, Czy lepij kupić xp1800+ czy może semptrona 2200 bo są w takiej samej cenie (przynajmniej na allegro). Mam płyte soltek nv400 (nforce400) i 512ddr ram kingston 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Bierz athlona :!: Wyzszy mnoznik latwiej go bedzie mozna o/c :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAAL86 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 BIERZ ATHLONA JA MAM SEMPRONA 2300 I NIE MOGE SIE GO TERAZ POZBYĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Athlonik będzie lepszy, na dobrej mobo nieźle go wykręcisz - w końcu mnożnik odblokowany :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A niby dlaczego mnożnik miałby być odblokowany na athlonie? Mój ma zablokowany. Skoro masz ramy 333, to jednak athlon będzie lepszym wyborem, chyba że trafiły Ci się pamięci, które są w stanie pracować na fsb ponad 200MHz, wtedy zastanowiłbym się nad sempronem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A niby dlaczego mnożnik miałby być odblokowany na athlonie? Mój ma zablokowany. Skoro masz ramy 333, to jednak athlon będzie lepszym wyborem, chyba że trafiły Ci się pamięci, które są w stanie pracować na fsb ponad 200MHz, wtedy zastanowiłbym się nad sempronem. Zdaje mi się, że wiekszość 1800+ jest z przed 39 tygodnia 2003 więc mnożnik mają odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jeżeli zmieniasz tylko proca, to A1800XP. Jeżeli planujesz zmiany pamięci, mobo itp to Sempron. Sempron daje fajne rezultaty na drogich mobo i pamięciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Sempron daje fajne rezultaty na drogich mobo i pamięciach. to jest najlepsze w twojej wypowiedzi :) Polecam Semprona !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Athlon zdecydowanie bo i tak większośc chodzi na fsb 166 a to wtedy jest Axp 2400 (no prawie) Tylko sprawdz jaki ma tydzień produkcji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Athlon zdecydowanie bo i tak większośc chodzi na fsb 166 a to wtedy jest Axp 2400 (no prawie) Tylko sprawdz jaki ma tydzień produkcji :) czemu tu taki debilizm ostatnio panuje ? Sempron= AthlonXP Sempron: - FSB 166MHz default dajesz na 200 i śmiga - niższe napiecie zasilania dzieki temu kreci sie lepiej jak Athlon -stary bo obecnie sempron jest athlonem - taka sama ilosc podrecznej pamieci cache - te same rdzenie co Athlon - to jest tosamo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...