Gość ufi Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam, poszukuje kogos kto mi napisze jak dokładnie nazywaja sie zlacza molex (np. takie jak do cdromu) oraz zlacza 3-pinowe (takie jak od wentylatorów), bo jak mowie kolesiowie w sklepie z czesciami elektronicznymi to nie wie o co chodzi i pokazuje mi setki zlaczy do wyboru. W Poznaniu wystarczylo powiedziec o co chodzi a facet od razu dawal co trzeba, ale u nas w miescie(wiocha) to jest tylko jeden sklep i to jeszcze ze starym dziadkiem za lada. Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Weź po jednym do sklepu i mu pokaż jakie mają być :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viruspl Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 heh ja też się spotkałem z "takim czymś" tylko że w 150tys. mieście o.O poprosiłem o molexa męskiego i gostek mnie od jakiś "erosomanów" wyzywał ;] dosłownie masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ufi Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Wiem jak to jest oni sa tam jacys nieuswiadomieni czy jak?? Oni chyba kompa na oczy niewidzieli nigdy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 poprosiłem o molexa męskiego i gostek mnie od jakiś "erosomanów" wyzywałNie ma to, jak fachowa obsluga w sklepie... A co do nazwy fachowej - nie wiem, czy funkcjonuje jakas inna niz po prostu molex. Ja sie przynajmniej nie spotkalem. Co wiecej, gdy sam szedlem po raz pierwszy po molexa do sklepu, to sie przygotowalem - narysowalem se na kartce ksztalt. Koels spojrzala: Czyli molex meski, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creenby Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 sory za odświeżąnie tematu, ale mam pytanko czym się różni molex męski od żeńskiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 wszystkie wtyczki męskie.. mają wypustki :] a żeńskie otworki :lol: bez znaczenia czy jest to molex czy minijack... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Męski ma "członki" :) a zenski dziurki na owe "członki" :lol: A tak serio to żeńskie masz przy zasilce a męskie w urządzeniach takich jak CD-ROM Edit: Nie zdążyłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...