SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Wszystko okazuje sie banalnie proste :D Rano przystepuje do dzialania... Zrodlo - dzial Workshop www.ocinside.de :D Czy ktos juz Was tego probowal??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 pewnie kolejna sciema... to jest zbyt piekne zeby bylo prawdziwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Takie odblokowanie to wiesz... zworki wtykasz i wytykasz. Jak chcesz inny mnożnik to musisz przekładać. Gdyby to odblokowywało mnożnik z możliwością płynnej zmiany w biosie to co innego. Żadna ściema, kiedyś już o tym czytałem. To jest takie unlock nie unlock. Poprostu ustawia się nowy mnożnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 owies to jak bym to chciał zrobić to co ? tylko te druty odpowiednio wsadze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 No, tylko nie pamiętam czy ta sztuczka paradoksalnie nie wymaga przypadkiem odblokowanego mnożnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Szkoda ze to odblokowanie tylko w ten sposób :/ to znaczy ze wkładajac tylko ten jeden drucik uzyskam mnożnik 12,5 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Lepszy rydz niż nic :wink: No możesz jeszcze ciąć proca i łączyć mostki na nim, efekt ten sam. :lol: EDIT: pocyganoiłem troche, tnąc mostki na procu uzyskasz leprzy rezultat, bo możesz ustawić dowolny mnożnik (no w jakimś tam przedziale-nie pamiętam dokładnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ale mi chodyi guwnie cyz ten jeden drucik ustawia mnonik 12,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ooo... nie zauważylem go :oops: hmmm unlock multi via bios up to 12.5x chyba warto spróbować, racczej do 12.5 ale to chyba nie możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 z tego co ja wiem to nie da sie zminic mnoznika za pomoca drutow w procku ktory ma go zablokowanego na stale czyli proc po 39 tygodniu , sztuczka z drutem dziala jak sie ma proca odblokowanego ale nie ma mozliwosci zmiany monoznika w biosie bo np nasza mobo jest uboga w ten bajer , to pcha sie druty i ustawia sie mnoznik taki jaki sie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Takie odblokowanie to wiesz... zworki wtykasz i wytykasz. Jak chcesz inny mnożnik to musisz przekładać. Gdyby to odblokowywało mnożnik z możliwością płynnej zmiany w biosie to co innego. Żadna ściema, kiedyś już o tym czytałem. To jest takie unlock nie unlock. Poprostu ustawia się nowy mnożnik Czytaj opis ze zrozumieniem :P To jest pin mod odblokowujacy mnozniki!!! z tego co ja wiem to nie da sie zminic mnoznika za pomoca drutow w procku ktory ma go zablokowanego na stale czyli proc po 39 tygodniu , sztuczka z drutem dziala jak sie ma proca odblokowanego ale nie ma mozliwosci zmiany monoznika w biosie bo np nasza mobo jest uboga w ten bajer , to pcha sie druty i ustawia sie mnoznik taki jaki sie chcehmmm... Bredzisz i nie czytasz opisu. Sprawdze to i Wam powiem czy to cos daje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ehh juz widze swoj blad , jakos mi sie nie wiedzie ta metoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czytaj opis ze zrozumieniem :P To jest pin mod odblokowujacy mnozniki!!! No pisałem przecież że nie zauważyłem tego zakichanego półprzeźroczystego druta! Też nie chce mi się wierzyć w skuteczność, myśle że "jeden drut wiosny nie czyni" no może 4 ale nie jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 No to zobaczymy :D Poczekajcie no troszke, bo sie za to zabieram za jakas godzinke :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Bynajmniej powodzenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja to wykonałem i lipA ! sie umordowałem, a tu lippa mój barton jest z 14 tygodnia 2004i co w biosie jak se ustawie np na 12 to i tak startuje z 11 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Poczekajmy na SpiderMANa, w końcu to on to znalazł. @ piwczan Może masz za cienki drucik, albo wetknołeś go nie tam gdzie trzeba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Bez obawy dałem ten sam co do l12 mod i napewno tam, gdzie trzeba i sie tak wqrwiłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 SpiderMAN nie zawiedź naszych oczekiwań;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jeśli by działało to :D cudo :D Ja niestety jak zawsze w ważnej chwili mam zrąbanego Abita... i nie moge sprawdzić... mnożnik do 12.5x to było by to :D PS. Spider-> niepotrzebnie tak to zdjęcie obciąłeś... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ciekawe czy to zadziała na t-bredzie 2400+ z 2004 roku. Potrzebny mi niższy niż 15 mnożnik do osiągnięcia magistrali 166 Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy2003 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Nie działa na Bartonie 2600+ z 47 tygodnia (testowałem już z pół roku temu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 czekam na wyniki, chociaż przedmówca już sprowadził mnie na ziemie ale pięknie by było mnożnik w dół ,fsb w góre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 czekam na wyniki, chociaż przedmówca już sprowadził mnie na ziemie ale pięknie by było mnożnik w dół ,fsb w góre Ja bym chciał jedno i drugie, mobo nie wytrzymuje, a Bartonowi ciągle mało;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Nie łatwiej w socket :] Zobaczymy, jak do tej pory coś nie dało się odblokować, więc jak nie wyjdzie to się nie załamiemy ;) (może... ;] ) PS. Eddy co to za proc? Widze, że mój 220x11 @ 1.6V się do niego nie umywa :D Szkoda, że się tak marnuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walerian Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Taka metoda odblokowuje mnoznik dla plyt w ORT: ORT: ORT: kturych niedalo sie zmienic powyzej 12x wiec to na zablokowane procki napewno niedziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ja to juz probowalem robic na swoim - AQZEA 0349 i doopa ! radzilbym sie nie podniecac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czyli niestety CANCEL :? Wiecie co, zbierzmy grupe i szturm na AMD :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mam obecnie Mobil moda zmiana mnoznika w windzie ciekawe czy dalobysie tak bios zmodyfikowac zeby dzialalo to w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 poczekajmy jeszcze co u spidermana... ale szczerze watpie ! zreszta mysle ze 50-100zł wiecej za mobila to do przezycia :D ale ty masz plyte na innym chipsecie ;] na nForce2 ten mod nie dziala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...