rapra Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 PS. Eddy co to za proc? Widze, że mój 220x11 @ 1.6V się do niego nie umywa :D Szkoda, że się tak marnuje :Pzgadnij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 No tak :D Mogłem się spodziewać :D Ty Rapra już chyba z 10% forum zaopatrzyłęś w oc_sprzęt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a widziales moze procesor buzziego? 8) to jest to :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 no co, taki jak mój... :D Mój realnie na 246x11 ma ~1.9V w stressie-> miernik... :twisted: Rapra rulezz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 cosik mi sie wydaje ze ktos se jaja robi z tym pin-modem i wyrecza forumowiczow bo sie samemu niechce sprawdzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 dokładnie ... hej czemu sie spiderman nie odzywa ? bo mu nie wyszło ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 No niewiem... ;) może.. ;) Ale jak już kilka osób sprawdzało i nic... nie ma się czego spodziewać... Może napiszemy do AMD jak odblokować mnożnik :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czemu nie ? Hehe, ja tam wale ten mnożnik, dam se spokój w sumie 229*11 styka ! Pamięć się zmieni i będzie git ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 no 11x229 to tez by mi styklo :D moze dojde do 220, to i tak bede zadowolony... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 dokładnie ... hej czemu sie spiderman nie odzywa ? bo mu nie wyszło ...bo może coś mu nie wyszło i już procka nie ma :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 dokładnie ... hej czemu sie spiderman nie odzywa ? bo mu nie wyszło ...bo może coś mu nie wyszło i już procka nie ma :wink:Zawiało optymizmem :P Coś mi sie wydaje że ten modzik działa tylko na bartonach które mają fabrycznie odblokowany mnożnik :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 PS. Eddy co to za proc? Widze, że mój 220x11 @ 1.6V się do niego nie umywa :D Szkoda, że się tak marnuje :Pzgadnij;-) Jak znajdę w sobię trochę chęci i odrobinę czasu, to w końcu przerobie na Mobile i podniosę mnożnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 dokladnie tak jest odblokowane procki na nieORT: ORT: ORT: kturych plytach dzialaja do 12x a potem juz nie i ten pin-mod odblokowuje te dalsze mnozniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja mam osobiscie tego mobil-moda CrystalCPUID zapuszczam w autostarcie i jest ok ale przydalo by sie przy starcie kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Sorki wielkie za moją niewiarę w to co widzę ale jakoś dziwnie zbieżne są te daty: :arrow: rok 2003 - do 39 tygodnia procki odblokowane :arrow: rok 2004 - od 39 tygodnia można odblokować... Nie wiem co o tym myśleć. Mam teraz mobila i w sumie mnie to nie dotyczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Stwierdzam ze SpideMennowi coś niewyszedł DrutMod bo coś sie nie odzywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 jestem bardzo ciekaw czy ten mod dziala, coraz bardziej nosze sie z zamiarem wyjecia mojego durona mixib0343 bo z tego co wyczytalem np. tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51817&start=1500 da sie odblokowac cache po 39 tygodniu no i jeszcze jakby ten pin-mod na odlowanie mnoznika dzialal to byloby super! spiderman - czekamy na ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ten pin-mod napewno niezadziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ten pin-mod napewno niezadzialai ja tak uwazam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 to nie dziala na nForce'ach 2 ! na innych chipsetach owszem, moze zadzialac... ;) to juz bylo przerabiane pare razy na kazdym forum, a jeszcze sa ludzie, ktorzy w to wierza :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja to wykonałem i lipA ! sie umordowałem, a tu lippa mój barton jest z 14 tygodnia 2004i co w biosie jak se ustawie np na 12 to i tak startuje z 11 !Potwierdzam, u mnie jest to samo, ten mod jest jakis dziwny :P, bo nie dziala ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 jezusicku... cos tam przeczytali i gdybaja. ten modzik zmienia wartosc piatego bitu od zmiany mnoznika - i jest przeznaczony do prockow zmnoznikiem powyzej 12.5. wiecie, ze stare plyty i epox umienozliwiaja przekraczanie tej wartosci? to ma byc lek na to a nie na odblokowanie mnoznika. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 to więc da się jakoś odblokować mnożnik na procku > 39 tygodnia ? tylko nie w sposób technologi power now ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 rapra, wez pczeczytaj dokladnie opis i dopier gadaj... :P Jak byk napisane bylo, ze odblokowuje. No coz mam NForce2 wiec pewnie dlatego nie dziala. Trudno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Też jestem tego samego zdania, przeczytaj sobie tam pisze dokładnie że unlock mnożniki do 12.5 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ale niestety pisze jedno, a jest drugie... :lol: Jednyne co ponoć działało to specjalna podstawka pod AMD, do które wkładasz procai dopiero potem w socket... był test na TGH... i działało ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ok temat do zamknięcia i w śmietnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 hmm, przerabiac na mobila mi szkoda, no to walcze z fsb, temat mozna zamknac. Wylecialem jak Filip z konopii... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jak jest podstawka taka co odblokowuje zablokowane procki AMD to by juz byl dawno PIN-MOD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfg666 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 mod raczej dzialac nie bedzie, jeszcze nie slyszalem zeby ktos odblokowal mnoznik w porcu >39 tygodnia @kazik2000 ustawiales moze mnoznik 24x na 2 mostku L5, bi widzialem, ze sie kiedys udzialales w temacie, a u mnie nie chce dzialac(nie wiem czy nie za blisko tego drugiego mostka do zamalowania :( , tzn czy nie dalem [gluteus maximus]) , z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...