Skocz do zawartości
SpiderMAN

Odblokowanie Bartona wyprodukowanego po 39 tyg. 2004

Rekomendowane odpowiedzi

dokładnie ... hej czemu sie spiderman nie odzywa ? bo mu nie wyszło ...

bo może coś mu nie wyszło i już procka nie ma :wink:
Zawiało optymizmem :P Coś mi sie wydaje że ten modzik działa tylko na bartonach które mają fabrycznie odblokowany mnożnik :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Eddy co to za proc? Widze, że mój 220x11 @ 1.6V się do niego nie umywa :D Szkoda, że się tak marnuje :P

zgadnij
;-)

Jak znajdę w sobię trochę chęci i odrobinę czasu, to w końcu przerobie na Mobile i podniosę mnożnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki wielkie za moją niewiarę w to co widzę ale jakoś dziwnie zbieżne są te daty:

:arrow: rok 2003 - do 39 tygodnia procki odblokowane

:arrow: rok 2004 - od 39 tygodnia można odblokować...

Nie wiem co o tym myśleć. Mam teraz mobila i w sumie mnie to nie dotyczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem bardzo ciekaw czy ten mod dziala, coraz bardziej nosze sie z zamiarem wyjecia mojego durona mixib0343 bo z tego co wyczytalem np. tu

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51817&start=1500

da sie odblokowac cache po 39 tygodniu no i jeszcze jakby ten pin-mod na odlowanie mnoznika dzialal to byloby super!

spiderman - czekamy na ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezusicku... cos tam przeczytali i gdybaja. ten modzik zmienia wartosc piatego bitu od zmiany mnoznika - i jest przeznaczony do prockow zmnoznikiem powyzej 12.5. wiecie, ze stare plyty i epox umienozliwiaja przekraczanie tej wartosci? to ma byc lek na to a nie na odblokowanie mnoznika.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mod raczej dzialac nie bedzie, jeszcze nie slyszalem zeby ktos odblokowal mnoznik w porcu >39 tygodnia

@kazik2000

ustawiales moze mnoznik 24x na 2 mostku L5, bi widzialem, ze sie kiedys udzialales w temacie, a u mnie nie chce dzialac(nie wiem czy nie za blisko tego drugiego mostka do zamalowania :( , tzn czy nie dalem [gluteus maximus]) , z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...