ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 :D O projekte... autor: Lisek » 27.04.2002 » 20:16 Projekt host.sk vznikol vo firme Profinet.sk, a.s. za účelom rozširovania Internetu a jeho služieb a predvádzani jeho moderných možností. Vybrali sme si cestu "Zadarmo", kedže sme sa rozhodli osloviť čo najväčší počet terajších i budúcich užívateľov. Všetky služby projektu, ako je umiestnenie Vašej stránky, e-mailová schránka, doména tretej (i druhej) úrovne, podpora databázy a iné, sú a vždy aj budú ZADARMO. host.sk Vám bude postupom času prinášať ďalšie a ďalšie služby, taktiež zadarmo. Pomimo vytvárania týchto služieb sa Vám budeme snažit ponúkat špeciálne akcie, ako sú zľavy na ceny a iné výhody komerčných produktov ostatných firiem, hlavne firmy Profinet.sk. V ..... więcej », (173 słów), komentarzy: 11 » wyślij » drukuj Leadtek Winfast A170T autor: marco » 27.04.2002 » 18:09 :D :D :D :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Co to ma byc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluee Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 troche niezrozumiale... wiec ja takze chcialbym wiedziec co to jest do cholery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 A jak myslicie tekst ze stronki Beta tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 8) 8) dla nie wtajemniczonych to bład na stronie http://www.horyzont.net/tweak/ :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 NAJLEPSZE CZESKIE PIWO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Najlepsze piwo... z Polska... Moja babićka pohazi z Chrzanowa! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Najlepsze piwo... z Polska... Moja babićka pohazi z Chrzanowa! :D no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a a moja od ruskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Jesteśmy w Czechosłowacji ???? To ona istnieje? :lol: Dawno nie ogladalem wiadomosci TV..cos sie pewnie zmienilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...