GreeN_DG Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 dzięki wszystkim .. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 no to widzimy sie za miesiac po przysiedze .. ;) O ile będzie dał rady się ruszać.... No dobra to był okrutny żart ;) Czekamy na powrót ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 no i nadejszedł ostateczny dzień. ostatni dzień w domu, ostatni przy kompie, ostatni na tym szarym osiedlu. dziś ( a raczej już w czwartek ) bo to będzie godzina 03.40 z Katowic wyrusza pociąg do Wa-wy :roll: ja w tym pociągu powinienem być 8) ( zawsze w gre wchodzi także emigracja, złamanie kręgosłupa, szybki wypadek, wojna domowa ) choć w tym ostatnim być może zostałbym wcielony do armii :wink: A więc żegnam się jeszcze raz z wszystkimi i pozdrawiam osoby z kategorią "A" :twisted: ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ostatki przed wojem a Ty przed kompem i pewnie w CoD grasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ostatki przed wojem a Ty przed kompem i pewnie w CoD grasz :P ranek jest 8) trza się relaksować ... wieczorem voodka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 @GreeN_DG Nie pękaj, będzie dobrze, chyba w końcu do nas wrócisz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 czekamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 no jestem po przysiędze .. jak by to powiedzieć . zajebiście jest. to już nie jest to co się słyszy z dawnych opowieści. jak dla mnie to są kolonie o podniesionym ( tylko lekko ) rygorze. pełno nowych znajomości, co jakieś 20 min ostre jaja ..... i dużo dużo więcej pozytywnych sytuacji .... jak dla mnie napewno nie będzie to stracony rok ... pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Mimo wszystko ciesze sie ze nie groza mi te "kolonie" na koszt panstwa i zawieranie znajomosci z "ciekawymi" ludzmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Za to musisz rodzic dzieci ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 oh naprawde musze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 No chyba ze w Simsach sie spelnisz :Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 oj widzę, że zaczyna się głupia rozmowa o równości płci. Najlepiej zaprzestać na wstępie bo może być źle. Wojsko to nie wakacje i jeśli ktoś tak myśli to jest w wielkim błędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 green jakis talk i plasterki na odciski i otarcia spytaj w aptece :] (nie bylem w woju ale 10km latem w glanach raz zrobilem i stopy mi wysiadly) i staraj sie unikac przemoczenia butow jak przemokna ci na poczatku jakiegos marszu dlugiego czy cos to w polowie drogi bedziesz sie zastrzelic chcial zeby sobie ulzyc ;) warto brac zapasowe skarpetki :]Lekki, czarny humor ale prawie zapłakałem monitor ;) Hmmm... Ja się nie wypowiem :P Bo wolałbym do wojska nie isc ale cóż :) Mój brat był i jakoś żyje jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mój brat był i jakoś żyje jeszcze :) Ale przynajmniej zyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mimo wszystko ciesze sie ze nie groza mi te "kolonie" na koszt panstwa i zawieranie znajomosci z "ciekawymi" ludzmi. Ja ani nie muszę do woja iśc ani dzieci rodzić, normalnie żyć nie umierać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 siema.. nareszcie w domu .. urlop 6 dni więc trza odpocząć i spić co nieco browara. jestem teraz w Żaganiu "Las" już leci mi tam 2 miesiąc. jeszcze tylko 192 d.d.c .. (dni do cywila ). widze że na forum dużo się pozmieniało w czasie mojej nieobecności. na jednostce niestety nie mamy neta :/ ... musze lecieć później coś napisze . cYa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 bsh 192 dni :x to kupa czasu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Frrr ;D Normalnie masakra ; > Ja w poniedzialek ide na komisje ;F Ale nie ma innego wyboru jak A , bo pozniej prace ciezko ... Ale co mi tam , i tak wlasna firme bede miał =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 bsh 192 dni :x to kupa czasu.... 1336244[/snapback] Kupa? Mój braciak miał na każdym dopisku DDC napisane "CIENO" :D Np.: "300 DDC CIENO" :lol: Ale widzę że nawet idzie przeżyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 a napisz nam jeszcze jak z jedzeniem :) da się wytrzymać czy nie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Jutro komisja ale nie dam sie :D School studia i potem sie polamie <joke> Ja w woju to chyba bym umarl nie tyle co z katuszy fizycznych co z wyglodzenia :unsure: Jestem "niejadkiem" :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...