_Vip_ Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ma moze ktos namiary na jakiegos Radka 8500 ViVo ? Moj AIW juz troche leciwy ,a na AIW 8500DV mnie nie stac.Jak cos mata to dawajta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ja mam Supergrace 8500 64mb VIVO ,spoks karta ,pelne taktowania i pamieci Hynix 3,3ns ,jakos 650 bodajze kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Gdzie go kupiles ? No i jak tam jakosc obrazu i wejscie video ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Jakosc Tv-Outa swietna, na monitorze tesh obraz niezly, karta ma dwa ramdaci tak ze praca dwumonitorowa jest mozliwa ,ma wyjscie DVI i przejsciowke, jakosc Video IN jest rozna ,karta ma wejscia S-video i chinch ,S-video ma obraz swietny natomiast chincha jush sredni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "]Jakosc Tv-Outa swietna, na monitorze tesh obraz niezly, karta ma dwa ramdaci tak ze praca dwumonitorowa jest mozliwa ,ma wyjscie DVI i przejsciowke, jakosc Video IN jest rozna ,karta ma wejscia S-video i chinch ,S-video ma obraz swietny natomiast chincha jush sredni.Tzn. ta karta ma osobno wyjscie s-video i chinch czy poprostu przejsciowke SV-chinch ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Karta ma pojedyncze wyjscie typu DIN ,do tego podlacza sie kabelek ktory z jednej strony ma ta wlasnie koncowke DIN a z drugiej :TV-out Chinch ,TV-out s-video,Video IN chinch,Video IN s-video ,zrodla IN moshna sobie wybierac w sofcie do karty ,ja mialem podpiete dwa typy i tylko przelaczalem co potshebne ,do chincha mialem magntowid a do s-video konsolke Amiga CD-32 ;]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Czyli jak strzeli wyjscie DIN to szlag ze wszystkim :( Ale z drugiej strony bardzo wygodne rozwiazanie. Juz widzialem takie w kilku kartach nv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Bylo to raczej konieczne ,trudno byloby zmiescic zlacze VGA,DVI,2xchinch i 2x svideo na sledziu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...