timmon24 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Tak jak w temacie NIedawno jestem po formacie Xp mam zainstalowane popraki XP SP1 a co zauwazyęłm ze xp strasznie wolno czyta aplikacje pliki o rozszerzeniu .exe .Wtedy nagle pozimo pamięci spada mi do 4 % cąły komp sie wiesza i kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 jedyne co mi przychodz do glowy to wirus.. przeskanuj kompa jakims antywirem do tego najnowszy ad-aware.. zainstalowales tylko sp1 czy sp1 i wszystkie poprwaki z windows update do tego? jesli nie to zrob to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Tez na poczatku sprawdzilbym czy nie ma jakiegos syfu. 1. Skaner On-Line MKS_VIR 2. Ad-Aware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...